Dvadsaťštvorku semifinalistov druhej série speváckej show Česko Slovenská SuperStar čaká tento víkend prvé spevácke vystúpenie LIVE! Počas sobotného semifinálového kola bude o divácke sms hlasy bojovať dvanástka dievčat, v nedeľu potom dvanástka chlapcov. V pondelok budeme svedkami napínavého Rozhodnutia!

Priame prenosy semifinálových kôl druhej série Česko Slovenskej SuperStar sú za dverami! Už túto sobotu 19. marca 2011 zaspieva prvýkrát naživo dvanásť okúzľujúcich dievčat, v nedeľu 20. marca 2011 potom dvanástka sympatických chlapcov. Aj keď je už teraz jasné, že spevácke výkony súťažiacich budú priam excelentné, prítomná bude aj štvorica hviezdnych porotcov Gábina Osvaldová, Helena Zeťová, Paľo Habera a Rytmus. O ich postupe v súťaži však rozhodovať nebudú, spevácke výkony súťažiacich budú len komentovať a hodnotiť. O tom, kto z 24 adeptov na SuperStar postúpi do ďalšieho kola, rozhodnú od tohto víkendu výhradne diváci svojimi sms hlasmi! Kto zo semifinalistov získa u divákov najväčší ohlas, zabezpečujúci ďalší postup, sa dozvieme už v pondelok 21. marca 2011 počas Rozhodnutia, kedy sa rozlúčime s prvou štvoricou súťažiacich. Semifinalistom teda začínajú horúce chvíľky!

Pre všetkých fanúšikov, ktorí chcú zažiť nezabudnuteľnú atmosféru priamych LIVE prenosov Česko Slovenskej SuperStar na vlastnej koži, sú k dispozícii vstupenky na nakrúcanie na internetových stránkach projektu www.superstar.tv.

Sobota 19. marca 2011 o 20 hod – 1. semifinálový večer
Nedeľa20. marca 2011 o 20 hod – 2. semifinálový večer
Pondelok 21. marca 2011 o 20 hod – Rozhodnutie

Na víťaza druhej série Česko Slovenská SuperStar, úspešnej speváckej súťaže, spoločnej pre obe naše republiky, čaká okrem titulu Víťaz druhej série Česko Slovenská SuperStar tiež kontrakt v hodnote 100 000 eur.

Viac na www.superstar.tv
PR oddelenie TV Markíza